الک کردن قهوه سبز

الک کردن قهوه سبز

قهوه سبز

احتمالا این روزها نام قهوه سبز زیاد به گوش‌تان خورده و کنجکاو شده‌اید که بدانید این قهوه چیست. قهوه سبز در واقع همان دانه کال و سبزرنگ قهوه معمولی است که بسیاری از قرص‌های لاغری و مکمل‌های خوراکی رژیمی از جمله قرص قهوه سبز از آن تهیه می‌شوند

قهوه سبز نسبت به قهوه معمولی کافئین کم‌تری داشته و طعم ملایم‌تر و سبک‌تری دارد و بیشتر شبیه به یک دمنوش گیاهی‌ است. کافئین موجود در قهوه سبز حدود 20‌ درصد است اما مقدار کلروژنیک اسید آن نسبت به قهوه معمولی بیشتر است.

طرز تهیه و دم‌کردن قهوه سبز

  1. از آنجا که قهوه سبز مانند قهوه معمولی تفت داده نمی‌شود، دانه‌های آن کمی سفت‌تر از قهوه معمولی هستند و سخت‌تر آسیاب می‌شوند. پس ابتدا دانه‌های قهوه سبز را آسیاب کرده و پودر قهوه سبز را با آب سرد مخلوط کنید. 
  2. سپس مخلوط را داخل قهوه‌جوش ریخته و حدود 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. 
  3. قهوه جوشیده را کنار بگذارید تا خنک شود. در این مرحله هر چقدر که قهوه بیشتر بماند، خوش‌طعم‌تر خواهد شد. پس از این مدت، قهوه را از صافی رد کرده و مصرف نمایید. 
  4. می‌توانید کمی عسل به قهوه سبز اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

با الک های اطلس می توانید به راحتی قهوه خود را الک کنید.

این شرکت حاصل گرد هم­ آمدن تعدادی از مهندسین توانای کشور می­باشد که هر کدام در زمینه ی خاصی از فرآیند تولید الک تخصص و مهارت دارند که در مجموع نتیجه­ی تجمیع این تجارب و مهارت­ها منجر به تولید محصولی به نام الک اطلس شده است.

سعی و تلاش همکاران این مجموعه بر این است که همواره محصولاتی با کیفیت روزافزون به مشتریان خود ارائه کند و امید است که در این راه موفق باشیم.