زیره سبز و لزوم الک کردن آن

زیره سبز و لزوم الک کردن آن

زیره سبز گیاهی یکساله و مستعد برای مناطق خشک و نیمه خشک ایران است.  زیرة سبز به صورت دو مرحله‌ای و ابتدا با دست برداشت می شود؛ و پس از خشک شدن و کوبش، جداکردن و تمیزکردن محصول با استفاده از غربال‌های دستی انجام می‌گیرد.  در این پژوهش تأثیر عوامل مؤثر بر جداکردن و تمیز کردن ماشینی دانه‌های زیره پس از کوبش، با استفاده از یک دستگاه کمباین آزمایشی غلات بررسی شد. 

در آزمایش‌ها، اثر نوع کاه‌بر، سرعت جریان هوا، زاویة پره‌های الک و زاویة قرارگیری الک نسبت به سطح افق بر درصد وزنی دانه‌های خارج شده از انتهای کاه‌بر، دانه‌های خارج شده از انتهای سیستم تمیزکننده و کاه و کلش موجود در مخزن دانه بررسی شد.  نتایج نشان داد که سرعت جریان هوا، زاویة پره‌های الک و همچنین زاویة قرارگیری الک نسبت به سطح افق بر درصد وزنی دانه‌های خارج شده از انتهای سیستم تمیزکننده و کاه و کلش موجود در مخزن دانه تأثیر معنی‌داری در سطح احتمال 1 درصد دارند و دانه‌های خارج شده از انتهای کاه‌بر تنها تحت تأثیر نوع کاه‌بر قرار می‌گیرد. 

شرکت الک اطلس آماده ارائه خدمات به شماست.

سعی و تلاش همکاران این مجموعه بر این است که همواره محصولاتی با کیفیت روزافزون به مشتریان خود ارائه کند و امید است که در این راه موفق باشیم.

تلفن های تماس :09022431717-09022431718


منبع : وب گردی