هدف از الک کردن آرد چیست؟
حتما هنگامی که دستور یک کیک یا شیرینی را مطالعه می کنید به این نکته برخورد کرده اید که
آرد را حتما 3 مرتبه الک کنید.ما در این مقاله از انسان شاد برای شما به طور مفصل توضیح می دهیم که چرا باید آرد را قبل از استفاده حتما الک کرد.
:♦: چون رطوبت هوا باعث میشه که دانه های آرد به هم بچسبند و به عبارتی آرد گلوله گلوله بشه:♦:
اگر بدون الک کردن آرد، اون رو داخل موادتان بریزین، این گلوله ها هرچند هم کوچک باشند با بقیه مواد ترکیب نمیشن و
به همین شکل داخل بافت کیک باقی می مونند.
به همین ترتیب هم پخته میشن!
یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهد داشت.
هر چه قدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت
خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه.
پس توصیه انسان شاد به شما اینه که همیشه آردتون رو قبل از استفاده الک کنین.
:♦: در ضمن هرقدر محلی که در اون زندگی میکنین شرجی تر و با رطوبت بالاتری باشه، الک کردن آرد هرچه بیشتر و بیشتر مهم میشه چون
گلولهای آرد بزرگتر و بزرگتر میشن و حتی میتونین این گلوله ها رو ببینین:♦:
شرکت ما همواره آماده ارائه خدمات به شماست.
این شرکت حاصل گردهمآمدن تعدادی از مهندسین توانای کشور میباشد که هر کدام در زمینه ی خاصی از فرآیند تولید الک تخصص و مهارت دارند که در مجموع نتیجهی تجمیع این تجارب و مهارتها منجر به تولید محصولی به نام الک اطلس شده است.
سعی و تلاش همکاران این مجموعه بر این است که همواره محصولاتی با کیفیت روزافزون به مشتریان خود ارائه کند و امید است که در این راه موفق باشیم.
راه های ارتباطی
نمایندگی انحصاری کشور
09022431717
03133391995