هدف از الک کردن آرد چیست؟

هدف از الک کردن آرد چیست؟

حتما هنگامی که دستور یک کیک یا شیرینی را مطالعه می کنید به این نکته برخورد کرده اید که

آرد را حتما 3 مرتبه الک کنید.ما در این مقاله از انسان شاد برای شما به طور مفصل توضیح می دهیم که چرا باید آرد را قبل از استفاده حتما الک کرد.

:♦: چون رطوبت هوا باعث میشه که دانه های آرد به هم بچسبند و به عبارتی آرد گلوله گلوله بشه:♦:

اگر بدون الک کردن آرد، اون رو داخل موادتان بریزین، این گلوله ها هرچند هم کوچک باشند با بقیه مواد ترکیب نمیشن و

به همین شکل داخل بافت کیک باقی می مونند.

به همین ترتیب هم پخته میشن!

یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهد داشت.

هر چه قدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت

خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه.

پس توصیه انسان شاد به شما اینه که همیشه آردتون رو قبل از استفاده الک کنین.

  :♦: در ضمن هرقدر محلی که در اون زندگی میکنین شرجی تر و با رطوبت بالاتری باشه، الک کردن آرد هرچه بیشتر و بیشتر مهم میشه چون

گلولهای آرد بزرگتر و بزرگتر میشن و حتی میتونین این گلوله ها رو ببینین:♦:

شرکت ما همواره آماده ارائه خدمات به شماست.

این شرکت حاصل گردهم­آمدن تعدادی از مهندسین توانای کشور می­باشد که هر کدام در زمینه ی خاصی از فرآیند تولید الک تخصص و مهارت دارند که در مجموع نتیجه­ی تجمیع این تجارب و مهارت­ها منجر به تولید محصولی به نام الک اطلس شده است.

سعی و تلاش همکاران این مجموعه بر این است که همواره محصولاتی با کیفیت روزافزون به مشتریان خود ارائه کند و امید است که در این راه موفق باشیم.

راه های ارتباطی

 نمایندگی انحصاری کشور

 09022431717 

03133391995

 info@atlassieve.ir