کاربرد الک در شیلات

کاربرد الک در شیلات

مرحله عمل آوری و تولید خاویار

مرکز فرآوری خاویار کالچر اولین و مجهز ترین مرکز فرآوری خصوصی ایران دارای کد های استانداردی ملی و بین المللی چون اتحادیه اروپا ،غذا و داروی امریکا HACCP،FDAو حلال و دامپزشکی می باشد .

پس از ورود ماهی بخش فرآوری و برش انتهایی شکم ماهی گناد و خاویار ها از درون شکم ماهی جدا می شود .

پس از آن گناد و خاویار ها درون تاس های همرا آب خنک قرار می گیرند.

در این قسمت استاد خاویار ساز ما با قرار دادن گناد همراه خاویارها روی الک های مخصوص دانه های خاویار و گناد را از هم جدا می سازند.

پس از ابکشی های مکرر اما کافی با وارسی دقیق تمام اجزاء معلق از خاویار جدا و پاکسازی می شود .

پس از آن خاویار ساز با توجه به وزن خاویار و مشخص کردن فرمول لازم نمک را به خاویار ها اضافه می کند.

جالب آن است که این مراحل عمل آوری در عین سادگی بسیار پیچیده است .

یکی از عوامل پیچیده سازی عمل آوری سایز ،قوام و نوع خاویار است که باید توسط خاویار ساز ماهر تشخیص و تمام مراحل از قبیل نمک زنی و هم زدن با توجه به قواعد خاص آن خاویار انجام گیرد .

پس از تولید خاویار ،خاویارها از نظر رنگ،قوام و سایز دسته بندی و درون ظروف مادر (Original Tin)قرار می گیرند و پس از آن به سردخانه با دمای در حدود ۴- منتقل می گردند تا پس از گذراندن دوره قرنطینه وارد چرخه فروش شوند

شرکت الک اطلس آماده ارائه خدمات به شماست.

سعی و تلاش همکاران این مجموعه بر این است که همواره محصولاتی با کیفیت روزافزون به مشتریان خود ارائه کند و امید است که در این راه موفق باشیم.

تلفن های تماس :09022431717-09022431718


منبع : کالچر